Kategorier
Okategoriserade

Bättre hundliv med hundkurs Stockholm

Så, du har köpt dig en liten vän? Eller helt enkelt blivit med hund? Världens roligaste och bästa familjemedlem. Sedan är det bara resten kvar och uppfostran fixar man med hundkurs Stockholm.

En hund är den bästa kamrat man kan ha. Alltid glad att se dig och totalt ointresserad av din status eller ditt utseende. Tillsammans blir ni ett fantastiskt team. Lite ansträngning kommer det att behövas men vad gör det? Att gå hundkurs i Stockholm är roligt och ger en bra grund för vidare träning.

En valp behöver tränas att kunna vissa färdigheter. Att vistas i nya miljöer och att vara omgiven av andra människor och djur är enbart positivt om hunden är trygg i sig själv. Den biten blir ditt jobb som ägare.

Hundkurs för arbetande hundar och soffpotatisar

Alla har nytta av att gå på kurs. Både du som ägare och din hund behöver arbeta tillsammans på att etablera dig som ledare. Om man fått förtroendet att ta hand om en hittehund kan det vara utmärkt träning även för en äldre hund som varit med en stund.

Vad gör man då på en hundkurs? Jo, man samlas i en lokal eller ute med ett antal andra hundekipage. Där tränar man inkallning och att gå i koppel. Man tränar hundens fokus på dig. Grundläggande färdigheter helt enkelt. När kursen är klar kan man gå vidare till andra kurser eller bara fortsätta träningen hemma.

Hund och ägare har nytta av att kunna vanligt hundvett varje dag.